Retouren

De bepalingen van de retouren gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen bij Pattyn werkkledij, Koestraat 204, 8800 Roeselare-Rumbeke.

De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen na de dag waarop de klant of een door de klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant Firma Pattyn BVBA, Koestraat 204, 8800 Roeselare-Rumbeke Tel: 051 200 260 e-mail: [email protected] via een ondubbelzinnige verklaring ( bij voorkeur per e-mail op [email protected]) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen.

U kan een brief opstellen met daarin de volgende gegevens:
Uw naam
Uw adres
Uw telefoonnummer
Uw bestelnummer
Aankoopdatum
Totaal bedrag van de bestelling
Uw rekeningnummer (IBAN en BIC code)
Handtekening
Datum van retour

Vanaf het ogenblik dat wij de goederen ontvangen hebben zal u van ons een bericht ontvangen dat de goederen in ons magazijn zijn toegekomen. Vervolgens zal het 5 werkdagen in beslag nemen voor een beoordeling en terugbetaling.

Om de herroepingstermijn na te leven moet de klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

De klant die gebruikt maakt van zijn herroepingsrecht moet de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen terug bezorgen aan Firma Pattyn BVBA, Koestraat 204, 8800 Roeselare-Rumbeke. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn steeds ten laste van de koper.

Indien de koper reeds betaald heeft voor de teruggezonden goederen, zal de verkoper, mits ontvangst van de goederen, de prijs voor de betrokken goederen en de leveringskosten aan de koper terugbetalen en dit binnen de veertien dagen na ontvangst van de kennisgeving houdende verzaking.

De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen, de prijsetiketten nog hangend aan het artikel. In geval van kleding mag de klant het product passen, maar niet meer dan benodigd om het product te kunnen beoordelen.

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Firma Pattyn BVBA zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.

Contacteer ons voor een offerte

Contacteer ons voor een offerte

Contacteer ons

051 20 02 60
Koestraat 204, 8800 Rumbeke

Openingsuren

Ma 08:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Di 08:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Wo 08:00 - 12:00
Do 08:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Vrij 08:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00

Onze merken

LBRADOR
DASSY
HELLY HANSEN
BLAKLADER
SIXTON
2WORK4
PUMA
WOCK
ZEKLER
GUIDE